Ludwig Motors verkozen tot beste concessiehouder van de hele wereld!

Ludwig Motors verkozen tot beste concessiehouder van de hele wereld!

Bij BMW Motorrad staat kwaliteit voorop, zowel qua producten als qua onderhoud van de motorfietsen en maxi-scooters. Eind vorig jaar ging het Münchense hoofdkantoor van BMW Motorrad op zoek naar de dealer die het meest performant was in 2015. Uiteindelijk kwam Ludwig Motors uit Sint-Niklaas als winnaar van de internationale BMW Motorrad ‘Best Performing Dealer in After Sales Award 2015’ uit de bus.

Om kans te maken op de Aftersales Award, moet een BMW Motorrad concessiehouder aan een aantal belangrijke voorwaarden voldoen. Uiteraard werd er gekeken naar de groei in omzet van een dealer in functie van zijn grootte, maar ook de mate van klantentevredenheid werd opgevolgd. Daar scoorden de Belgische finalisten vorig jaar gemiddeld maar liefst 82%.

In de finale werden de Belgische dealers BM Center uit Oostkamp, Ludwig Motors uit Sint-Niklaas en Peter D’haese uit Sint-Martens-Latem vergeleken met hun collega’s uit Italië, Japan, Rusland en Thailand. De internationale eindoverwinning was voor het Wase Ludwig Motors. Hij laat dus meer dan 1100 andere BMW Motorrad concessiehouders wereldwijd achter zich. Als winnaar van de Aftersales Award 2015 krijgt hij de kans om één week op Thais avontuur te gaan met een BMW R 1200 GS Adventure in het spoor van de International GS Trophy 2016. De Award zal in april overhandigd worden in BMW Welt in München.

Ludwig Dauwers en Erika Pletinckx gaven zes jaar geleden hun respectievelijke jobs als bankier en after sales coördinator op om samen de BMW Motorrad concessie Ludwig Motors op te richten in het Waasland: “Onze klanten appreciëren onze hands-on ondersteuning bij de keuze van materiaal en de opvolging van onderhoud en eventuele schade ten zeerste. Het is dan ook leuk dat onze inspanningen nu tot in München erkend worden. Met de start van het nieuwe motorseizoen voor de deur, is het zeker een aanmoediging om er extra tegenaan te blijven gaan”

“Deze erkenning toont dat onze Belgische klanten in goede handen zijn bij een BMW Motorrad concessiehouder. Daarom onze felicitaties aan het team van Ludwig Motors, maar ook aan de andere finalisten. Het nieuwe motorseizoen kan volgende week dan ook niet beter starten dan met dit internationale eerbetoon.” voegt Marc De Groof, Algemeen Directeur BMW Motorrad Belux toe.

Terug naar overzicht