De nieuwe BMW R 18 Transcontinental en de nieuwe BMW R 18 B.

De nieuwe BMW R 18 Transcontinental en de nieuwe BMW R 18 B.

De nieuwe BMW R 18 Transcontinental en R 18 B: "The Big Boxer" als Grand American Tourer voor luxueus reizen en als Bagger voor cruisen op zijn Amerikaans.

DE BMW R 18 B

RAW POWER – PURE SOUL
De R 18 B combineert gebundelde kracht met BMW Motorrad Touring-geschiedenis en de emotionaliteit van de R 18 familie. Het grote front met de aan het stuur bevestigde beplating en de lage kuipruit tonen een sterk karakter. En ook de 1802 cc van de zwarte Big Boxer laat geen ruimte voor speculatie. Maar cilinderinhoud is niet alles. Bij de R 18 B is er nog veel meer. Ze is gecreëerd voor de customizing. Maak haar precies tot jouw bike en breng #Soulfuel aan het licht.

Meer info
DE BMW R 18 TRANSCONTINENTAL

THE ROAD’S BEST DRESSED ICON
Met de R 18 Transcontinental ben je exclusief en luxueus onderweg. Als lid van de R 18-familie staat hij voor de traditie van BMW Motorrad en toch staat hij helemaal in het hier en nu: Zijn onmiskenbare voorkant met de hoge kuipruit en de sterke Big Boxer beloven comfortabel, krachtig kilometergenot. De automatische beladingscompensatie past het onderstel precies aan de belading van de machine aan. En dankzij de voorbereiding voor customizing kun je met jouw R 18 Transcontinental precies dat definiëren, wat je ook op elke rit vindt: Jezelf. Gewoon klassiek #Soulfuel.

Meer info


Terug naar overzicht