Activiteiten 2022

Activiteiten 2022

Ook dit jaar hebben we weer tal van activiteiten voor jou in petto. Hierbij vind je alvast het overzicht van de eerstkomende activiteiten.

Ride & Testdays @ Ludwig Motors : 2 & 3 april

Op 2 en 3 april houden we onze jaarlijkse Ride & Testdays. We voorzien een demopark van 16 modellen uit het BMW-Motorrad gamma. Je kan de motor van jouw dromen aan een eerste test onderwerpen en nagaan of hij bij jou past.

Testrijden kan enkel na voorafgaande registratie.
Registreer je daarom nu via deze link.

Off-Road : 11 april & 19 september

Samen met Backtrail bieden we naast de off-road initiatie dit jaar ook een intermediate training aan voor wie de basis reeds achter de kiezen heeft.

  • De off road initiatie gaat door op 11 april 2022 te Geraardsbergen.
  • De intermediate training gaat door op 19 september te Geraardsbergen.
Voor deelname aan 1 van deze opleidingen betaal je 185 Euro. Wie recent een nieuwe adventure bike aankocht kan zijn voucher gebruiken en betaalt enkel 25 Euro voor de lunch. Een motor huren kan aan 165 Euro per cursusdag.

Inschrijven kan via info@ludwigmotors.net.bmw.be

Onroad : 24 april & 1 mei

Samen met Priodrive organiseren we opleidingen om jou beter en veiliger in het verkeer te bewegen.

Veilig in het verkeer : 24 april 2022

Tijdens deze opleiding leer je jouw motorfiets beter beheersen bij trage manoeuvres. Hoe behendiger je bent met je motorfiets, hoe veiliger. Na deze beheersing ontdekken we de risico’s in het verkeer en de manier hoe we hierop kunnen anticiperen.

Beter en veiliger door de bocht : 1 mei 2022

Bochten herkennen, beoordelen en ze correct rijden. We merken dat dit voor vele motorrijders het moeilijkste onderdeel betreft van het motorrijden. Geen kegeltjes rijden deze keer maar een hele dag bochten rijden!

Deelname aan één van deze opleidingen kost 80 Euro, onthaal met koffie en koffiekoek en broodjeslunch inbegrepen. Wil je erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar info@ludwigmotors.net.bmw.be

Trackdays : 3 juni & 25 augustus

Dit jaar hebben we 2 afspraken met Motorsportschool Zolder op het circuit van Zolder.

  • Op 3 juni bieden we de mogelijkheid aan tot cursus Niveau 1 of Niveau 1+
  • Op 25 augustus gaan we voor een dagje vrij rijden
Deelname aan één van deze trackdays kost 175 Euro inclusief lunch. Wil je erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar info@ludwigmotors.net.bmw.be.

Terug naar overzicht